Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Hoenderdaal T Van Rachel vs Timersma Wico
Werk & Geld

Timersma Wico 92.59 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Timersma Wico 92.59 punten ten opzichte van Hoenderdaal t Van Rachel. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Timersma Wico en Hoenderdaal t Van Rachel.

Met een verschil van 44.59 punten is Timersma Wico de ten opzicht van Hoenderdaal t Van Rachel de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Timersma Wico de leiding geeft over Hoenderdaal t Van Rachel.
Persoonlijke Vaardigheden

Hoenderdaal T Van Rachel 88.77 Punten

Hoenderdaal t Van Rachel scoort 88.77 punten in relatie tot Timersma Wico in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Timersma Wico 1.92 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Timersma Wico 1.92 punten in relatie tot Hoenderdaal t Van Rachel. Het aantal van 1.92 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 86.85 punten wint Hoenderdaal t Van Rachel met gemak van Timersma Wico in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Timersma Wico 30.79 Punten

Timersma Wico scoort 30.79 punten in relatie tot Hoenderdaal t Van Rachel in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Timersma Wico en Hoenderdaal t Van Rachel zijn.
Met een verschil van 37.26 punten is Hoenderdaal t Van Rachel de ten opzicht van Timersma Wico de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: