Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Homme Ritsema vs Willemien Van Deursen Uit Boekel
Werk & Geld

Willemien Van Deursen Uit Boekel 30.3 Punten

Willemien Van Deursen Uit Boekel scoort 30.3 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot homme Ritsema. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Willemien Van Deursen Uit Boekel en homme Ritsema zijn.

Met een duidelijk verschil van 50.98 punten is homme Ritsema de ten opzicht van Willemien Van Deursen Uit Boekel in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Willemien Van Deursen Uit Boekel de werknemer is van homme Ritsema.
Persoonlijke Vaardigheden

Homme Ritsema 7.39 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort homme Ritsema 7.39 punten in relatie tot Willemien Van Deursen Uit Boekel. Het aantal van 7.39 punten behoorlijk laag.

Willemien Van Deursen Uit Boekel 69.65 Punten

Willemien Van Deursen Uit Boekel scoort 69.65 punten in relatie tot homme Ritsema in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 62.26 punten is Willemien Van Deursen Uit Boekel ruim de winner ten opzichte van homme Ritsema in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Willemien Van Deursen Uit Boekel 14.39 Punten

Willemien Van Deursen Uit Boekel scoort 14.39 punten in relatie tot homme Ritsema op Liefdes en Relatie gebied. 14.39 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Willemien Van Deursen Uit Boekel en homme Ritsema zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 13.93 punten scoort Willemien Van Deursen Uit Boekel beter dan homme Ritsema op Liefdes en Relatie gebied dan homme Ritsema.
Bekijk ook de Combats tussen: