Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Ijssel Den Aan Krimpen Charlotte vs Put Noella
Werk & Geld

Put Noella 56.34 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Put Noella 56.34 punten in relatie tot ijssel den aan Krimpen Charlotte. De samenwerkverhouding tussen Put Noella en ijssel den aan Krimpen Charlotte kan sterk zijn.

Met een verschil van 22.99 punten scoort ijssel den aan Krimpen Charlotte slechter dan Put Noella op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Ijssel Den Aan Krimpen Charlotte 36.72 Punten

ijssel den aan Krimpen Charlotte scoort 36.72 punten in relatie tot Put Noella in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Put Noella 9.6 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Put Noella 9.6 punten in relatie tot ijssel den aan Krimpen Charlotte. Het aantal van 9.6 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 27.12 punten scoort Put Noella slechter dan ijssel den aan Krimpen Charlotte op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Put Noella 53.52 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Put Noella 53.52 punten in relatie tot ijssel den aan Krimpen Charlotte. De aantrekkingskracht tussen Put Noella en ijssel den aan Krimpen Charlotte is sterk.
Met een verschil van 19.97 punten scoort Put Noella beter dan ijssel den aan Krimpen Charlotte op Liefdes en Relatie gebied dan ijssel den aan Krimpen Charlotte.
Bekijk ook de Combats tussen: