Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Ilias Mrsjaak vs Ilona Zondag Schoonebeek
Werk & Geld

Ilona Zondag Schoonebeek 66.03 Punten

Ilona Zondag Schoonebeek scoort 66.03 punten in relatie tot Ilias mrsjaak in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Ilona Zondag Schoonebeek en Ilias mrsjaak op financiel gebied.

Met een verschil van 23.86 punten scoort Ilona Zondag Schoonebeek slechter dan Ilias mrsjaak op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Ilias Mrsjaak 13.09 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Ilias mrsjaak 13.09 punten in relatie tot Ilona Zondag Schoonebeek. Het aantal van 13.09 punten redelijk laag.

Ilona Zondag Schoonebeek 26.43 Punten

Ilona Zondag Schoonebeek scoort 26.43 punten in relatie tot Ilias mrsjaak in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 13.34 punten scoort Ilona Zondag Schoonebeek beter dan Ilias mrsjaak in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Ilias mrsjaak.
Liefde en Relaties

Ilona Zondag Schoonebeek 22.88 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Ilona Zondag Schoonebeek 22.88 punten in relatie tot Ilias mrsjaak. De aantrekkingskracht tussen Ilona Zondag Schoonebeek en Ilias mrsjaak is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 15.44 punten scoort Ilias mrsjaak beter dan Ilona Zondag Schoonebeek op Liefdes en Relatie gebied dan Ilona Zondag Schoonebeek.
Bekijk ook de Combats tussen: