Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Ilona Manders Posterholt vs Ilona Van Der Putten
Werk & Geld

Ilona Van Der Putten 44.34 Punten

Ilona Van der Putten scoort 44.34 punten op financiel gebied in relatie tot Ilona Manders Posterholt. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Ilona Van der Putten en Ilona Manders Posterholt.

Met 0.76000000000001 punten verschil scoort Ilona Van der Putten net iets beter dan Ilona Manders Posterholt in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Ilona Manders Posterholt 55.86 Punten

Ilona Manders Posterholt scoort 55.86 punten in relatie tot Ilona Van der Putten in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Ilona Van Der Putten 90.8 Punten

Ilona Van der Putten scoort 90.8 punten in relatie tot Ilona Manders Posterholt in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 34.94 punten is Ilona Van der Putten de ten opzicht van Ilona Manders Posterholt de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Ilona Van Der Putten 52.77 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Ilona Van der Putten 52.77 punten in relatie tot Ilona Manders Posterholt. De aantrekkingskracht tussen Ilona Van der Putten en Ilona Manders Posterholt is sterk.
Met een verschil van 44.47 punten heeft Ilona Van der Putten verloren van Ilona Manders Posterholt in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: