Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Ilse Beerbaum Schutten vs Ilse Emmerik Hilversum
Werk & Geld

Ilse Emmerik Hilversum 84.94 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Ilse Emmerik Hilversum 84.94 punten ten opzichte van Ilse Beerbaum Schutten. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Ilse Emmerik Hilversum en Ilse Beerbaum Schutten.

Met 5.62 punten verschil scoort Ilse Emmerik Hilversum net iets beter dan Ilse Beerbaum Schutten in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Ilse Beerbaum Schutten 6.02 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Ilse Beerbaum Schutten 6.02 punten in relatie tot Ilse Emmerik Hilversum. Het aantal van 6.02 punten behoorlijk laag.

Ilse Emmerik Hilversum 39.78 Punten

Ilse Emmerik Hilversum scoort 39.78 punten in relatie tot Ilse Beerbaum Schutten in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 33.76 punten is Ilse Emmerik Hilversum de ten opzicht van Ilse Beerbaum Schutten de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Ilse Emmerik Hilversum 36.56 Punten

Ilse Emmerik Hilversum scoort 36.56 punten in relatie tot Ilse Beerbaum Schutten in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Ilse Emmerik Hilversum en Ilse Beerbaum Schutten zijn.
Met een verschil van 32.57 punten is Ilse Beerbaum Schutten de ten opzicht van Ilse Emmerik Hilversum de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: