Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Ilse Sedee vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 89.87 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Patricia IJsseldijk 89.87 punten ten opzichte van Ilse Sedee. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Patricia IJsseldijk en Ilse Sedee.

Met een verschil van 45.47 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Ilse Sedee de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Patricia IJsseldijk de leiding geeft over Ilse Sedee.
Persoonlijke Vaardigheden

Ilse Sedee 67.28 Punten

Ilse Sedee scoort 67.28 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 11.29 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 11.29 punten in relatie tot Ilse Sedee. Het aantal van 11.29 punten redelijk laag.

Met een verschil van 55.99 punten is Ilse Sedee ruim de winner ten opzichte van Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 80.62 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Patricia IJsseldijk 80.62 punten ten opzichte van Ilse Sedee. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 70.16 punten heeft Patricia IJsseldijk met gemak gewonnen van Ilse Sedee in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: