Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Inge Broeren Nijmegen vs Sandra Leentvaar Tim
Werk & Geld

Sandra Leentvaar Tim 76.33 Punten

Sandra Leentvaar Tim scoort 76.33 punten in relatie tot Inge Broeren Nijmegen in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Sandra Leentvaar Tim en Inge Broeren Nijmegen.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Sandra Leentvaar Tim de leiding geeft over Inge Broeren Nijmegen. Met een verschil van 44.18 punten is Sandra Leentvaar Tim de ten opzicht van Inge Broeren Nijmegen de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Inge Broeren Nijmegen 31.65 Punten

Inge Broeren Nijmegen scoort 31.65 punten in relatie tot Sandra Leentvaar Tim in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Sandra Leentvaar Tim 8.5 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Sandra Leentvaar Tim 8.5 punten in relatie tot Inge Broeren Nijmegen. Het aantal van 8.5 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 23.15 punten scoort Sandra Leentvaar Tim slechter dan Inge Broeren Nijmegen op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Sandra Leentvaar Tim 36.02 Punten

Volgens de berekeningen is er een zekere aantrekkingskracht tussen Sandra Leentvaar Tim en Inge Broeren Nijmegen. Sandra Leentvaar Tim scoort 36.02 punten in relatie tot Inge Broeren Nijmegen in de categorie Liefde en Relaties.
Met 21.54 punten verschil scoort wint Sandra Leentvaar Tim in de Liefdes en Relatie categorie van Inge Broeren Nijmegen.
Bekijk ook de Combats tussen: