Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Ingrid Van Den Sichtenhorst vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 67.07 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 67.07 punten in relatie tot Ingrid Van den sichtenhorst in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Ingrid Van den sichtenhorst op financiel gebied.

Met een verschil van 32.05 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Ingrid Van den sichtenhorst de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Ingrid Van Den Sichtenhorst 65.13 Punten

Ingrid Van den sichtenhorst scoort 65.13 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 46.36 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 46.36 punten in relatie tot Ingrid Van den sichtenhorst in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 18.77 punten scoort Ingrid Van den sichtenhorst beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Patricia IJsseldijk.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 41.69 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 41.69 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Ingrid Van den sichtenhorst. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Ingrid Van den sichtenhorst zijn.
Met een verschil van 18.63 punten scoort Ingrid Van den sichtenhorst beter dan Patricia IJsseldijk op Liefdes en Relatie gebied dan Patricia IJsseldijk.
Bekijk ook de Combats tussen: