Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Ingrid Van Sichem Deel vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 85.16 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Patricia IJsseldijk 85.16 punten ten opzichte van Ingrid Van sichem Deel. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Ingrid Van sichem Deel en Patricia IJsseldijk.

Met 4.62 punten verschil scoort Ingrid Van sichem Deel net iets beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Ingrid Van Sichem Deel 82.88 Punten

Ingrid Van sichem Deel scoort 82.88 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 87.83 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 87.83 punten in relatie tot Ingrid Van sichem Deel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 4.95 punten verschil scoort Patricia IJsseldijk net iets beter dan Ingrid Van sichem Deel in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 5.32 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Patricia IJsseldijk 5.32 punten in relatie tot Ingrid Van sichem Deel. 5.32 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Ingrid Van sichem Deel zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 31.11 punten is Ingrid Van sichem Deel de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: