Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Ingrid Van Sichtenhorst vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 99.33 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Patricia IJsseldijk 99.33 punten ten opzichte van Ingrid Van sichtenhorst. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Patricia IJsseldijk en Ingrid Van sichtenhorst.

In de Geld wen Werk categorie heeft Patricia IJsseldijk met ruim 90.47 punten verschil, duidelijk gewonnnen van Ingrid Van sichtenhorst.
Persoonlijke Vaardigheden

Ingrid Van Sichtenhorst 67.37 Punten

Ingrid Van sichtenhorst scoort 67.37 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 89.06 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 89.06 punten in relatie tot Ingrid Van sichtenhorst in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 21.69 punten scoort Ingrid Van sichtenhorst slechter dan Patricia IJsseldijk op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 24.96 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Patricia IJsseldijk 24.96 punten in relatie tot Ingrid Van sichtenhorst. De aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Ingrid Van sichtenhorst is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 16.75 punten scoort Ingrid Van sichtenhorst beter dan Patricia IJsseldijk op Liefdes en Relatie gebied dan Patricia IJsseldijk.
Bekijk ook de Combats tussen: