Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Irene Siccema Reith vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 29.22 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 29.22 punten in relatie tot Irene siccema Reith in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Patricia IJsseldijk en Irene siccema Reith zijn.

Met een verschil van 28.62 punten scoort Patricia IJsseldijk slechter dan Irene siccema Reith op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Irene Siccema Reith 6.85 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Irene siccema Reith 6.85 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 6.85 punten behoorlijk laag.

Patricia Ijsseldijk 25.11 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 25.11 punten in relatie tot Irene siccema Reith in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 18.26 punten scoort Patricia IJsseldijk beter dan Irene siccema Reith in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Irene siccema Reith.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 1.83 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Patricia IJsseldijk 1.83 punten in relatie tot Irene siccema Reith. 1.83 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Irene siccema Reith zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 23.6 punten scoort Patricia IJsseldijk slechter dan Irene siccema Reith in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: