Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Ismael Sedik Dadi vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 14.91 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Patricia IJsseldijk 14.91 punten in relatie tot Ismael sedik dadi. 14.91 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Patricia IJsseldijk en Ismael sedik dadi zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 63.21 punten heeft Ismael sedik dadi duidelijk gewonnen van Patricia IJsseldijk in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Ismael Sedik Dadi 99.52 Punten

Ismael sedik dadi scoort 99.52 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 13.73 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 13.73 punten in relatie tot Ismael sedik dadi. Het aantal van 13.73 punten redelijk laag.

Met een verschil van 85.79 punten wint Ismael sedik dadi met gemak van Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 19.68 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 19.68 punten in relatie tot Ismael sedik dadi op Liefdes en Relatie gebied. 19.68 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Ismael sedik dadi zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 30.29 punten is Ismael sedik dadi de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: