Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Ivy Verhaegh vs Melanie Van Der Schans Almere
Werk & Geld

Melanie Van Der Schans Almere 19.35 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Melanie Van der schans Almere 19.35 punten in relatie tot Ivy Verhaegh. 19.35 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Melanie Van der schans Almere en Ivy Verhaegh zal dan ook niet heel goed zijn.

Met een verschil van 17.93 punten scoort Ivy Verhaegh beter dan Melanie Van der schans Almere in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Ivy Verhaegh 42.63 Punten

Ivy Verhaegh scoort 42.63 punten in relatie tot Melanie Van der schans Almere in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Melanie Van Der Schans Almere 47.73 Punten

Melanie Van der schans Almere scoort 47.73 punten in relatie tot Ivy Verhaegh in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met 5.1 punten verschil scoort Melanie Van der schans Almere net iets beter dan Ivy Verhaegh in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Melanie Van Der Schans Almere 63.71 Punten

Melanie Van der schans Almere scoort 63.71 punten in relatie tot Ivy Verhaegh in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Melanie Van der schans Almere en Ivy Verhaegh.
Met een verschil van 32.7 punten is Ivy Verhaegh de ten opzicht van Melanie Van der schans Almere de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: