Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Jacolien Van Den Hof vs Monique Peperkamp Schiedam
Werk & Geld

Monique Peperkamp Schiedam 7.62 Punten

In relatie tot JACOLIEN Van den Hof scoort Monique Peperkamp schiedam 7.62 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 7.62 punten weinig. Financieel gezien zal Monique Peperkamp schiedam zich niet erg aangetrokken voelen tot JACOLIEN Van den Hof.

Met 33.64 punten verschil is JACOLIEN Van den Hof de ten opzicht van Monique Peperkamp schiedam de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Jacolien Van Den Hof 62.44 Punten

JACOLIEN Van den Hof scoort 62.44 punten in relatie tot Monique Peperkamp schiedam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Monique Peperkamp Schiedam 72.69 Punten

Monique Peperkamp schiedam scoort 72.69 punten in relatie tot JACOLIEN Van den Hof in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 10.25 punten scoort Monique Peperkamp schiedam beter dan JACOLIEN Van den Hof in de categorie persoonlijke vaardigheden dan JACOLIEN Van den Hof.
Liefde en Relaties

Monique Peperkamp Schiedam 62.98 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Monique Peperkamp schiedam en JACOLIEN Van den Hof. Monique Peperkamp schiedam scoort 62.98 punten in relatie tot JACOLIEN Van den Hof in deze categorie.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Monique Peperkamp schiedam met maaar 2.83 punten verschil, net gewonnnen van JACOLIEN Van den Hof.
Bekijk ook de Combats tussen: