Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Jan Peter Skullkenende vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 61.55 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Jan Peter skullkenende op financiel gebied. Patricia IJsseldijk scoort 61.55 punten in relatie tot Jan Peter skullkenende in de categorie Werk en Geld.

Met 19.87 punten verschil scoort Patricia IJsseldijk beter dan Jan Peter skullkenende in de categorie werk en geld dan Jan Peter skullkenende.
Persoonlijke Vaardigheden

Jan Peter Skullkenende 69.38 Punten

Jan Peter skullkenende scoort 69.38 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 42.04 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 42.04 punten in relatie tot Jan Peter skullkenende in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 27.34 punten scoort Patricia IJsseldijk slechter dan Jan Peter skullkenende op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 72.6 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 72.6 punten in relatie tot Jan Peter skullkenende in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Jan Peter skullkenende.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Patricia IJsseldijk met maaar 5.76 punten verschil, net gewonnnen van Jan Peter skullkenende.
Bekijk ook de Combats tussen: