Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Jan Willem Huibregtsen vs Miquel Verhoeven
Werk & Geld

Miquel Verhoeven 21.5 Punten

Miquel Verhoeven scoort 21.5 punten in relatie tot Jan Willem huibregtsen in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Miquel Verhoeven en Jan Willem huibregtsen zijn.

Met een verschil van 47.56 punten is Jan Willem huibregtsen de ten opzicht van Miquel Verhoeven de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Jan Willem huibregtsen de leiding geeft over Miquel Verhoeven.
Persoonlijke Vaardigheden

Jan Willem Huibregtsen 79.97 Punten

Jan Willem huibregtsen scoort 79.97 punten in relatie tot Miquel Verhoeven in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Miquel Verhoeven 96.18 Punten

Miquel Verhoeven scoort 96.18 punten in relatie tot Jan Willem huibregtsen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 16.21 punten scoort Miquel Verhoeven beter dan Jan Willem huibregtsen in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Jan Willem huibregtsen.
Liefde en Relaties

Miquel Verhoeven 38.84 Punten

Miquel Verhoeven scoort 38.84 punten in relatie tot Jan Willem huibregtsen in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Miquel Verhoeven en Jan Willem huibregtsen zijn.
Met een verschil van 33.84 punten is Miquel Verhoeven de ten opzicht van Jan Willem huibregtsen de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: