Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Jasmin Skula vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 44.56 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 44.56 punten op financiel gebied in relatie tot Jasmin skula. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Patricia IJsseldijk en Jasmin skula.

Met een verschil van 47.7 punten is Jasmin skula de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Jasmin skula de leiding geeft over Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Jasmin Skula 19.1 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Jasmin skula 19.1 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 19.1 punten redelijk laag.

Patricia Ijsseldijk 39.24 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 39.24 punten in relatie tot Jasmin skula in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 20.14 punten scoort Jasmin skula slechter dan Patricia IJsseldijk op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 27.78 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Patricia IJsseldijk 27.78 punten in relatie tot Jasmin skula. De aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Jasmin skula is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 48.41 punten heeft Patricia IJsseldijk verloren van Jasmin skula in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: