Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Jasmina Hanna Sawires vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 94.3 Punten

De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Patricia IJsseldijk en Jasmina Hanna Sawires. Binnen Werk en Geld scoort Patricia IJsseldijk 94.3 punten ten opzichte van Jasmina Hanna Sawires.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Patricia IJsseldijk de leiding geeft over Jasmina Hanna Sawires. Met een verschil van 41.89 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Jasmina Hanna Sawires de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Jasmina Hanna Sawires 18.11 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Jasmina Hanna Sawires 18.11 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 18.11 punten redelijk laag.

Patricia Ijsseldijk 69.51 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 69.51 punten in relatie tot Jasmina Hanna Sawires in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 51.4 punten is Patricia IJsseldijk ruim de winner ten opzichte van Jasmina Hanna Sawires in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 12.14 Punten

De aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Jasmina Hanna Sawires zal niet heel sterk zijn. Patricia IJsseldijk scoort namelijk maar 12.14 punten in relatie tot Jasmina Hanna Sawires in de categorie Liefde en Relaties.
Met 26.49 punten verschil scoort wint Jasmina Hanna Sawires in de Liefdes en Relatie categorie van Patricia IJsseldijk.
Bekijk ook de Combats tussen: