Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Jason En Anika Sawatsky vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 64.67 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 64.67 punten in relatie tot Jason en Anika sawatsky in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Jason en Anika sawatsky op financiel gebied.

Met 9.45 punten verschil scoort Patricia IJsseldijk net iets beter dan Jason en Anika sawatsky in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Jason En Anika Sawatsky 36.79 Punten

Jason en Anika sawatsky scoort 36.79 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 78.77 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 78.77 punten in relatie tot Jason en Anika sawatsky in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 41.98 punten is Patricia IJsseldijk ten opzichte van Jason en Anika sawatsky de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 60.29 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 60.29 punten in relatie tot Jason en Anika sawatsky in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Jason en Anika sawatsky.
Met een verschil van 23.26 punten scoort Patricia IJsseldijk slechter dan Jason en Anika sawatsky in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: