Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Jeffrey En Gregory Van Sichem vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 65.6 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 65.6 punten in relatie tot Jeffrey en Gregory Van sichem in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Jeffrey en Gregory Van sichem op financiel gebied.

Met 2.91 punten verschil scoort Patricia IJsseldijk net iets beter dan Jeffrey en Gregory Van sichem in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Jeffrey En Gregory Van Sichem 48.19 Punten

Jeffrey en Gregory Van sichem scoort 48.19 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 82.68 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 82.68 punten in relatie tot Jeffrey en Gregory Van sichem in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 34.49 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Jeffrey en Gregory Van sichem de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 22.85 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Patricia IJsseldijk 22.85 punten in relatie tot Jeffrey en Gregory Van sichem. De aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Jeffrey en Gregory Van sichem is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 19.84 punten scoort Patricia IJsseldijk beter dan Jeffrey en Gregory Van sichem op Liefdes en Relatie gebied dan Jeffrey en Gregory Van sichem.
Bekijk ook de Combats tussen: