Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Jeffrey Sedney Houten vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 22.32 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 22.32 punten in relatie tot Jeffrey Sedney Houten in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Patricia IJsseldijk en Jeffrey Sedney Houten zijn.

Met een duidelijk verschil van 58.65 punten is Jeffrey Sedney Houten de ten opzicht van Patricia IJsseldijk in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Patricia IJsseldijk de werknemer is van Jeffrey Sedney Houten.
Persoonlijke Vaardigheden

Jeffrey Sedney Houten 28.22 Punten

Jeffrey Sedney Houten scoort 28.22 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 87.98 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 87.98 punten in relatie tot Jeffrey Sedney Houten in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 59.76 punten is Patricia IJsseldijk ruim de winner ten opzichte van Jeffrey Sedney Houten in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 7.64 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Patricia IJsseldijk 7.64 punten in relatie tot Jeffrey Sedney Houten. 7.64 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Jeffrey Sedney Houten zal dan ook niet heel goed zijn.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Jeffrey Sedney Houten met ruim 87.87 punten heeft gewonnnen van Patricia IJsseldijk.
Bekijk ook de Combats tussen: