Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Jeffrey Sedney Sandra vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 16.5 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 16.5 punten in relatie tot Jeffrey Sedney Sandra. 16.5 punten is weinig. De aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Jeffrey Sedney Sandra op het financiele vlak zal waarschijnlijk niet heel groot zijn.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Jeffrey Sedney Sandra de leiding geeft over Patricia IJsseldijk. Met een verschil van 45.34 punten is Jeffrey Sedney Sandra de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Jeffrey Sedney Sandra 31.42 Punten

Jeffrey Sedney Sandra scoort 31.42 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 88.35 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 88.35 punten in relatie tot Jeffrey Sedney Sandra in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 56.93 punten is Patricia IJsseldijk ruim de winner ten opzichte van Jeffrey Sedney Sandra in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 13.53 Punten

De aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Jeffrey Sedney Sandra zal niet heel sterk zijn. Patricia IJsseldijk scoort namelijk maar 13.53 punten in relatie tot Jeffrey Sedney Sandra in de categorie Liefde en Relaties.
Met een verschil van 75.93 punten heeft Patricia IJsseldijk duidelijk verloren van Patricia IJsseldijk in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: