Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Jelle Leenaerts vs Silvia Hausner
Werk & Geld

Silvia Hausner 75.45 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Silvia hausner en Jelle Leenaerts. Silvia hausner scoort 75.45 punten in relatie tot Jelle Leenaerts in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 68.8 punten heeft Silvia hausner duidelijk gewonnen van Jelle Leenaerts in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Jelle Leenaerts 1.21 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Jelle Leenaerts 1.21 punten in relatie tot Silvia hausner. Het aantal van 1.21 punten behoorlijk laag.

Silvia Hausner 1.47 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Silvia hausner 1.47 punten in relatie tot Jelle Leenaerts. Het aantal van 1.47 punten behoorlijk laag.

Met 0.26 punten verschil scoort Silvia hausner net iets beter dan Jelle Leenaerts in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Silvia Hausner 23.47 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Silvia hausner 23.47 punten in relatie tot Jelle Leenaerts. De aantrekkingskracht tussen Silvia hausner en Jelle Leenaerts is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 17.14 punten scoort Silvia hausner beter dan Jelle Leenaerts op Liefdes en Relatie gebied dan Jelle Leenaerts.
Bekijk ook de Combats tussen: