Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Jeremy Purdue vs Pascale Van Roest Ijsselstein
Werk & Geld

Pascale Van Roest Ijsselstein 15.77 Punten

In de Werk en Geld sfeer scoort Pascale Van Roest IJsselstein 15.77 punten in relatie tot Jeremy purdue. 15.77 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht op het financiele vlak tussen Pascale Van Roest IJsselstein en Jeremy purdue zal dan ook niet heel goed zijn.

Met 0.71 punten verschil scoort Pascale Van Roest IJsselstein net iets beter dan Jeremy purdue in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Jeremy Purdue 54.61 Punten

Jeremy purdue scoort 54.61 punten in relatie tot Pascale Van Roest IJsselstein in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Pascale Van Roest Ijsselstein 36.39 Punten

Pascale Van Roest IJsselstein scoort 36.39 punten in relatie tot Jeremy purdue in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 18.22 punten scoort Jeremy purdue beter dan Pascale Van Roest IJsselstein in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Pascale Van Roest IJsselstein.
Liefde en Relaties

Pascale Van Roest Ijsselstein 82.24 Punten

Binnen Liefdes en Relaties scoort Pascale Van Roest IJsselstein 82.24 punten ten opzichte van Jeremy purdue. De aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot.
Met een verschil van 41.33 punten heeft Jeremy purdue verloren van Pascale Van Roest IJsselstein in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: