Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Jitka Sedlakova vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 39.64 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 39.64 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot jitka sedlakova. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Patricia IJsseldijk en jitka sedlakova zijn.

Met een duidelijk verschil van 59.71 punten is jitka sedlakova de ten opzicht van Patricia IJsseldijk in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Patricia IJsseldijk de werknemer is van jitka sedlakova.
Persoonlijke Vaardigheden

Jitka Sedlakova 33.75 Punten

jitka sedlakova scoort 33.75 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Patricia Ijsseldijk 1.72 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 1.72 punten in relatie tot jitka sedlakova. Het aantal van 1.72 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 32.03 punten is jitka sedlakova de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 27.48 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Patricia IJsseldijk 27.48 punten in relatie tot jitka sedlakova. De aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en jitka sedlakova is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 62.13 punten heeft jitka sedlakova duidelijk gewonnen van Patricia IJsseldijk in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: