Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Joe Sedoc vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 79.91 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 79.91 punten in relatie tot Joe Sedoc in de categorie werk en geld. Volgens onze berekening is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Joe Sedoc.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Patricia IJsseldijk de leiding geeft over Joe Sedoc. Met een verschil van 43.96 punten is Patricia IJsseldijk de ten opzicht van Joe Sedoc de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Joe Sedoc 3.6 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Joe Sedoc 3.6 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 3.6 punten behoorlijk laag.

Patricia Ijsseldijk 60.86 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 60.86 punten in relatie tot Joe Sedoc in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 57.26 punten is Patricia IJsseldijk ruim de winner ten opzichte van Joe Sedoc in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 73.74 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 73.74 punten in relatie tot Joe Sedoc in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Joe Sedoc.
In de Liefdes en Relatie categorie heeft Joe Sedoc met maaar 1.48 punten verschil, net gewonnnen van Patricia IJsseldijk.
Bekijk ook de Combats tussen: