Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Johannes Van Riessen vs Marcel Van Aalst
Werk & Geld

Marcel Van Aalst 60.15 Punten

Marcel Van Aalst scoort 60.15 punten in relatie tot Johannes Van riessen in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Marcel Van Aalst en Johannes Van riessen op financiel gebied.

Met een verschil van 23.8 punten scoort Johannes Van riessen slechter dan Marcel Van Aalst op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Johannes Van Riessen 5.63 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Johannes Van riessen 5.63 punten in relatie tot Marcel Van Aalst. Het aantal van 5.63 punten behoorlijk laag.

Marcel Van Aalst 2.97 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Marcel Van Aalst 2.97 punten in relatie tot Johannes Van riessen. Het aantal van 2.97 punten behoorlijk laag.

Met 2.66 punten verschil scoort Johannes Van riessen net iets beter dan Marcel Van Aalst in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marcel Van Aalst 47.51 Punten

Marcel Van Aalst scoort 47.51 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Johannes Van riessen. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Marcel Van Aalst en Johannes Van riessen zijn.
Met een verschil van 34.09 punten is Johannes Van riessen de ten opzicht van Marcel Van Aalst de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: