Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Jolanda Kusters Amersfoort vs Vanina Saint Martin
Werk & Geld

Vanina Saint Martin 68.49 Punten

Vanina Saint Martin scoort 68.49 punten in relatie tot Jolanda Kusters Amersfoort in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Vanina Saint Martin en Jolanda Kusters Amersfoort op financiel gebied.

Met een verschil van 29.9 punten scoort Vanina Saint Martin slechter dan Jolanda Kusters Amersfoort op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Jolanda Kusters Amersfoort 88.5 Punten

Jolanda Kusters Amersfoort scoort 88.5 punten in relatie tot Vanina Saint Martin in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Vanina Saint Martin 31.52 Punten

Vanina Saint Martin scoort 31.52 punten in relatie tot Jolanda Kusters Amersfoort in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 56.98 punten is Jolanda Kusters Amersfoort ruim de winner ten opzichte van Vanina Saint Martin in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Vanina Saint Martin 4.28 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Vanina Saint Martin 4.28 punten in relatie tot Jolanda Kusters Amersfoort. 4.28 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Vanina Saint Martin en Jolanda Kusters Amersfoort zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 70 punten heeft Jolanda Kusters Amersfoort met gemak gewonnen van Vanina Saint Martin in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: