Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Jolanda Vries vs Marc Harlaux
Werk & Geld

Marc Harlaux 33 Punten

Marc harlaux scoort 33 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Jolanda vries. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Marc harlaux en Jolanda vries zijn.

Met een verschil van 36.17 punten is Jolanda vries de ten opzicht van Marc harlaux de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Jolanda Vries 8.39 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Jolanda vries 8.39 punten in relatie tot Marc harlaux. Het aantal van 8.39 punten behoorlijk laag.

Marc Harlaux 3.64 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Marc harlaux 3.64 punten in relatie tot Jolanda vries. Het aantal van 3.64 punten behoorlijk laag.

Met 4.75 punten verschil scoort Jolanda vries net iets beter dan Marc harlaux in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marc Harlaux 58.31 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Marc harlaux 58.31 punten in relatie tot Jolanda vries. De aantrekkingskracht tussen Marc harlaux en Jolanda vries is sterk.
Met een verschil van 51.54 punten heeft Jolanda vries ruim verloren van Marc harlaux in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: