Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Jolijn Bleijlevens vs Willem Martin Velthuis Hardenberg
Werk & Geld

Willem Martin Velthuis Hardenberg 24.66 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Willem Martin Velthuis Hardenberg en Jolijn Bleijlevens zijn. Willem Martin Velthuis Hardenberg scoort namelijk 24.66 punten in relatie tot Jolijn Bleijlevens in de categorie Werk en Geld.

Met een verschil van 74.39 punten heeft Willem Martin Velthuis Hardenberg met ruim verloren van Jolijn Bleijlevens op het gebied van Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Jolijn Bleijlevens 55.59 Punten

Jolijn Bleijlevens scoort 55.59 punten in relatie tot Willem Martin Velthuis Hardenberg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Willem Martin Velthuis Hardenberg 79.39 Punten

Willem Martin Velthuis Hardenberg scoort 79.39 punten in relatie tot Jolijn Bleijlevens in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 23.8 punten scoort Jolijn Bleijlevens slechter dan Willem Martin Velthuis Hardenberg op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Willem Martin Velthuis Hardenberg 70.29 Punten

Willem Martin Velthuis Hardenberg scoort 70.29 punten in relatie tot Jolijn Bleijlevens in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Willem Martin Velthuis Hardenberg en Jolijn Bleijlevens.
In deze categorie wint Jolijn Bleijlevens met een verschil van 14.43 punten van Willem Martin Velthuis Hardenberg.
Bekijk ook de Combats tussen: