Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Joni Sicking vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 0.91 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Patricia IJsseldijk 0.91 punten in relatie tot Joni Sicking. Het aantal van 0.91 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Patricia IJsseldijk en Joni Sicking zijn.

Met een verschil van 42.11 punten is Joni Sicking de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Joni Sicking de leiding geeft over Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Joni Sicking 12.48 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Joni Sicking 12.48 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 12.48 punten redelijk laag.

Patricia Ijsseldijk 97.66 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 97.66 punten in relatie tot Joni Sicking in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 85.18 punten wint Patricia IJsseldijk met gemak van Joni Sicking in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 62.56 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 62.56 punten in relatie tot Joni Sicking in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Joni Sicking.
Met een verschil van 25.72 punten scoort Patricia IJsseldijk slechter dan Joni Sicking in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: