Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Jos Postmus Dedemsvaart vs Mirella Glansbeek
Werk & Geld

Mirella Glansbeek 83.08 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Mirella Glansbeek 83.08 punten ten opzichte van Jos Postmus Dedemsvaart. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Mirella Glansbeek en Jos Postmus Dedemsvaart.

Met een verschil van 15.08 punten scoort Mirella Glansbeek beter dan Jos Postmus Dedemsvaart in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Jos Postmus Dedemsvaart 7.13 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Jos Postmus Dedemsvaart 7.13 punten in relatie tot Mirella Glansbeek. Het aantal van 7.13 punten behoorlijk laag.

Mirella Glansbeek 90.56 Punten

Mirella Glansbeek scoort 90.56 punten in relatie tot Jos Postmus Dedemsvaart in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 83.43 punten wint Mirella Glansbeek met gemak van Jos Postmus Dedemsvaart in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Mirella Glansbeek 48.94 Punten

Mirella Glansbeek scoort 48.94 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Jos Postmus Dedemsvaart. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Mirella Glansbeek en Jos Postmus Dedemsvaart zijn.
Met een verschil van 39.01 punten is Jos Postmus Dedemsvaart de ten opzicht van Mirella Glansbeek de winnaar in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: