Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Jose Grootenboer vs Marion Van Der Sluijs
Werk & Geld

Marion Van Der Sluijs 86.83 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Marion Van der Sluijs 86.83 punten ten opzichte van Jose Grootenboer. De financiele of werk- aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Marion Van der Sluijs en Jose Grootenboer.

Met een duidelijk verschil van 59.86 punten is Marion Van der Sluijs de ten opzicht van Jose Grootenboer in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Jose Grootenboer de werknemer is van Marion Van der Sluijs.
Persoonlijke Vaardigheden

Jose Grootenboer 5.33 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Jose Grootenboer 5.33 punten in relatie tot Marion Van der Sluijs. Het aantal van 5.33 punten behoorlijk laag.

Marion Van Der Sluijs 15.57 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Marion Van der Sluijs 15.57 punten in relatie tot Jose Grootenboer. Het aantal van 15.57 punten redelijk laag.

Met een verschil van 10.24 punten scoort Marion Van der Sluijs beter dan Jose Grootenboer in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Jose Grootenboer.
Liefde en Relaties

Marion Van Der Sluijs 49.18 Punten

Marion Van der Sluijs scoort 49.18 punten in de Liede en Relatie Catergorie in relatie tot Jose Grootenboer. Volgens de berekening zal zeker aantrekkingskracht tussen Marion Van der Sluijs en Jose Grootenboer zijn.
Met een verschil van 17.6 punten scoort Marion Van der Sluijs beter dan Jose Grootenboer op Liefdes en Relatie gebied dan Jose Grootenboer.
Bekijk ook de Combats tussen: