Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Josje Huisman Patricia vs Lieke Van Lexmond Bomer Amsterdam
Werk & Geld

Lieke Van Lexmond Bomer Amsterdam 99.76 Punten

De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Lieke Van Lexmond Bomer Amsterdam en josje Huisman Patricia. Binnen Werk en Geld scoort Lieke Van Lexmond Bomer Amsterdam 99.76 punten ten opzichte van josje Huisman Patricia.

Met 27.38 punten scoort josje Huisman Patricia minder dan Lieke Van Lexmond Bomer Amsterdam op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Josje Huisman Patricia 29.26 Punten

josje Huisman Patricia scoort 29.26 punten in relatie tot Lieke Van Lexmond Bomer Amsterdam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Lieke Van Lexmond Bomer Amsterdam 19.14 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Lieke Van Lexmond Bomer Amsterdam 19.14 punten in relatie tot josje Huisman Patricia. Het aantal van 19.14 punten redelijk laag.

Met een verschil van 10.12 punten scoort josje Huisman Patricia beter dan Lieke Van Lexmond Bomer Amsterdam in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Lieke Van Lexmond Bomer Amsterdam.
Liefde en Relaties

Lieke Van Lexmond Bomer Amsterdam 6.24 Punten

In de categorie Liefde en Relaties scoort Lieke Van Lexmond Bomer Amsterdam 6.24 punten in relatie tot josje Huisman Patricia. Het aantal van 6.24 punten is heel laag.
Met een verschil van 51.84 punten heeft josje Huisman Patricia ruim gewonnen van Lieke Van Lexmond Bomer Amsterdam in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: