Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Karel Goossens Rosmalen vs Marloes Heesemans
Werk & Geld

Marloes Heesemans 42.71 Punten

Marloes heesemans scoort 42.71 punten op financiel gebied in relatie tot Karel Goossens Rosmalen. Volgens de berekening zal op gebied van Werk en Geld er chemie zijn tussen Marloes heesemans en Karel Goossens Rosmalen.

Met een verschil van 25.08 punten scoort Karel Goossens Rosmalen slechter dan Marloes heesemans op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Karel Goossens Rosmalen 12.05 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Karel Goossens Rosmalen 12.05 punten in relatie tot Marloes heesemans. Het aantal van 12.05 punten redelijk laag.

Marloes Heesemans 19.7 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Marloes heesemans 19.7 punten in relatie tot Karel Goossens Rosmalen. Het aantal van 19.7 punten redelijk laag.

Met 7.65 punten verschil scoort Marloes heesemans net iets beter dan Karel Goossens Rosmalen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marloes Heesemans 15.17 Punten

Marloes heesemans scoort 15.17 punten in relatie tot Karel Goossens Rosmalen op Liefdes en Relatie gebied. 15.17 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Marloes heesemans en Karel Goossens Rosmalen zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 66.83 punten heeft Karel Goossens Rosmalen duidelijk gewonnen van Marloes heesemans in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: