Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Karin Sedoc vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 26.25 Punten

Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Patricia IJsseldijk en Karin Sedoc zijn. Patricia IJsseldijk scoort namelijk 26.25 punten in relatie tot Karin Sedoc in de categorie Werk en Geld.

Met 10.92 punten verschil scoort Karin Sedoc beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie werk en geld dan Patricia IJsseldijk.
Persoonlijke Vaardigheden

Karin Sedoc 16.2 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Karin Sedoc 16.2 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 16.2 punten redelijk laag.

Patricia Ijsseldijk 1.27 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 1.27 punten in relatie tot Karin Sedoc. Het aantal van 1.27 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 14.93 punten scoort Karin Sedoc beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Patricia IJsseldijk.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 20.39 Punten

Binnen Liefde en Relatie heeft Patricia IJsseldijk 20.39 punten in relatie tot Karin Sedoc. Er is een zekere aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Karin Sedoc, maar groot is deze niet.
Met een verschil van 74.37 punten heeft Patricia IJsseldijk duidelijk verloren van Patricia IJsseldijk in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: