Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Karin Van Westen vs Nathalie Weverling
Werk & Geld

Nathalie Weverling 7.9 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Nathalie Weverling 7.9 punten in relatie tot Karin Van westen. Het aantal van 7.9 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Nathalie Weverling en Karin Van westen zijn.

Met een verschil van 60.12 punten heeft Karin Van westen duidelijk gewonnen van Nathalie Weverling in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Karin Van Westen 12.5 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Karin Van westen 12.5 punten in relatie tot Nathalie Weverling. Het aantal van 12.5 punten redelijk laag.

Nathalie Weverling 27.37 Punten

Nathalie Weverling scoort 27.37 punten in relatie tot Karin Van westen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 14.87 punten scoort Nathalie Weverling beter dan Karin Van westen in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Karin Van westen.
Liefde en Relaties

Nathalie Weverling 37.99 Punten

Nathalie Weverling scoort 37.99 punten in relatie tot Karin Van westen in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Nathalie Weverling en Karin Van westen zijn.
Met een verschil van 50.29 punten heeft Nathalie Weverling ruim verloren van Karin Van westen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: