Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Kees Van Der Griendt vs Tristan Eikenleboom
Werk & Geld

Tristan Eikenleboom 23.77 Punten

Tristan eikenleboom scoort 23.77 punten in relatie tot Kees Van der Griendt in de categorie Werk en Geld. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht op het gebied van Werk en Geld tussen Tristan eikenleboom en Kees Van der Griendt zijn.

Met een verschil van 21.51 punten scoort Kees Van der Griendt slechter dan Tristan eikenleboom op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Kees Van Der Griendt 79.4 Punten

Kees Van der Griendt scoort 79.4 punten in relatie tot Tristan eikenleboom in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Tristan Eikenleboom 14.55 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Tristan eikenleboom 14.55 punten in relatie tot Kees Van der Griendt. Het aantal van 14.55 punten redelijk laag.

Met een verschil van 64.85 punten is Kees Van der Griendt ruim de winner ten opzichte van Tristan eikenleboom in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Tristan Eikenleboom 32.74 Punten

Tristan eikenleboom scoort 32.74 punten in relatie tot Kees Van der Griendt in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens onze berekeningen zal een zekere aantrekkingskracht tussen Tristan eikenleboom en Kees Van der Griendt zijn.
Met 3.47 punten verschil scoort Kees Van der Griendt net iets beter dan Tristan eikenleboom op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: