Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Kelly Barents Haarlem vs Marieke De Graaf Schepers
Werk & Geld

Marieke De Graaf Schepers 68.78 Punten

Marieke De graaf Schepers scoort 68.78 punten in relatie tot Kelly Barents Haarlem in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Marieke De graaf Schepers en Kelly Barents Haarlem op financiel gebied.

Met een verschil van 17.3 punten scoort Marieke De graaf Schepers beter dan Kelly Barents Haarlem in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Kelly Barents Haarlem 80.12 Punten

Kelly Barents Haarlem scoort 80.12 punten in relatie tot Marieke De graaf Schepers in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marieke De Graaf Schepers 68.24 Punten

Marieke De graaf Schepers scoort 68.24 punten in relatie tot Kelly Barents Haarlem in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 11.88 punten scoort Kelly Barents Haarlem beter dan Marieke De graaf Schepers in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Marieke De graaf Schepers.
Liefde en Relaties

Marieke De Graaf Schepers 91.8 Punten

Marieke De graaf Schepers scoort 91.8 punten in relatie tot Kelly Barents Haarlem in de categorie Liefdes en Relatie. Volgens de berekening is de aantrekkingskracht tot Kelly Barents Haarlem zeer groot.
Met een verschil van 68.04 punten heeft Marieke De graaf Schepers duidelijk gewonnen van Kelly Barents Haarlem in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: