Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Kerst Achter Gronden Kerststal vs Marga Trommelen
Werk & Geld

Marga Trommelen 8.14 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Marga Trommelen 8.14 punten in relatie tot Kerst Achter Gronden Kerststal. Het aantal van 8.14 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Marga Trommelen en Kerst Achter Gronden Kerststal zijn.

Met een verschil van 62.8 punten heeft Kerst Achter Gronden Kerststal duidelijk gewonnen van Marga Trommelen in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Kerst Achter Gronden Kerststal 61.41 Punten

Kerst Achter Gronden Kerststal scoort 61.41 punten in relatie tot Marga Trommelen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marga Trommelen 31.67 Punten

Marga Trommelen scoort 31.67 punten in relatie tot Kerst Achter Gronden Kerststal in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 29.74 punten scoort Marga Trommelen slechter dan Kerst Achter Gronden Kerststal op het gebied van Persoonlijke vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marga Trommelen 6.76 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Marga Trommelen 6.76 punten in relatie tot Kerst Achter Gronden Kerststal. 6.76 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Marga Trommelen en Kerst Achter Gronden Kerststal zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 28.33 punten scoort Marga Trommelen slechter dan Kerst Achter Gronden Kerststal in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: