Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Kirsten Hobbensiefken vs Peggy Marie Bracke
Werk & Geld

Peggy Marie Bracke 79.66 Punten

Er is een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Peggy marie Bracke en Kirsten hobbensiefken. Peggy marie Bracke scoort 79.66 punten in relatie tot Kirsten hobbensiefken in de categorie werk en geld.

Met een verschil van 68.68 punten heeft Peggy marie Bracke duidelijk gewonnen van Kirsten hobbensiefken in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Kirsten Hobbensiefken 9.74 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Kirsten hobbensiefken 9.74 punten in relatie tot Peggy marie Bracke. Het aantal van 9.74 punten behoorlijk laag.

Peggy Marie Bracke 12.81 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Peggy marie Bracke 12.81 punten in relatie tot Kirsten hobbensiefken. Het aantal van 12.81 punten redelijk laag.

Met 3.07 punten verschil scoort Peggy marie Bracke net iets beter dan Kirsten hobbensiefken in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Peggy Marie Bracke 4.98 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Peggy marie Bracke 4.98 punten in relatie tot Kirsten hobbensiefken. 4.98 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Peggy marie Bracke en Kirsten hobbensiefken zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 70.63 punten heeft Kirsten hobbensiefken met gemak gewonnen van Peggy marie Bracke in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: