Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Kirsten Mekenkamp Van Dijk vs Maarten Van Loenen
Werk & Geld

Maarten Van Loenen 99.68 Punten

Binnen Werk en Geld scoort Maarten Van Loenen 99.68 punten ten opzichte van Kirsten Mekenkamp Van Dijk. De werk- aantrekkingskracht en/of financiele aantrekkingskracht is volgens de berekeningen groot tussen Maarten Van Loenen en Kirsten Mekenkamp Van Dijk.

Met een verschil van 18.3 punten scoort Maarten Van Loenen beter dan Kirsten Mekenkamp Van Dijk in de categorie werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Kirsten Mekenkamp Van Dijk 33.71 Punten

Kirsten Mekenkamp Van Dijk scoort 33.71 punten in relatie tot Maarten Van Loenen in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Maarten Van Loenen 91.41 Punten

Maarten Van Loenen scoort 91.41 punten in relatie tot Kirsten Mekenkamp Van Dijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 57.7 punten is Maarten Van Loenen ruim de winner ten opzichte van Kirsten Mekenkamp Van Dijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Maarten Van Loenen 62.48 Punten

Maarten Van Loenen scoort 62.48 punten in relatie tot Kirsten Mekenkamp Van Dijk in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Maarten Van Loenen en Kirsten Mekenkamp Van Dijk.
Met een verschil van 60.37 punten heeft Maarten Van Loenen duidelijk gewonnen van Kirsten Mekenkamp Van Dijk in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: