Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Kleintjens Marloes vs Noben Heidi En David
Werk & Geld

Noben Heidi En David 61.03 Punten

Noben Heidi en David scoort 61.03 punten in relatie tot Kleintjens Marloes in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Noben Heidi en David en Kleintjens Marloes op financiel gebied.

Met een verschil van 29.55 punten scoort Noben Heidi en David slechter dan Kleintjens Marloes op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Kleintjens Marloes 88.52 Punten

Kleintjens Marloes scoort 88.52 punten in relatie tot Noben Heidi en David in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Noben Heidi En David 18.99 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Noben Heidi en David 18.99 punten in relatie tot Kleintjens Marloes. Het aantal van 18.99 punten redelijk laag.

Met een verschil van 69.53 punten is Kleintjens Marloes ruim de winner ten opzichte van Noben Heidi en David in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Noben Heidi En David 3.81 Punten

Op Liefdes en Relatie gebied scoort Noben Heidi en David 3.81 punten in relatie tot Kleintjens Marloes. 3.81 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Noben Heidi en David en Kleintjens Marloes zal dan ook niet heel goed zijn.
Met een verschil van 45.47 punten heeft Noben Heidi en David verloren van Kleintjens Marloes in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: