Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Kristian Van Eijkelenburg vs Wouter Klinkhamer
Werk & Geld

Wouter Klinkhamer 62.7 Punten

Wouter Klinkhamer scoort 62.7 punten in relatie tot Kristian Van Eijkelenburg in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Wouter Klinkhamer en Kristian Van Eijkelenburg op financiel gebied.

Met een verschil van 26.09 punten scoort Kristian Van Eijkelenburg slechter dan Wouter Klinkhamer op het gebied van werk en geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Kristian Van Eijkelenburg 71.44 Punten

Kristian Van Eijkelenburg scoort 71.44 punten in relatie tot Wouter Klinkhamer in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Wouter Klinkhamer 31.89 Punten

Wouter Klinkhamer scoort 31.89 punten in relatie tot Kristian Van Eijkelenburg in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 39.55 punten is Kristian Van Eijkelenburg de ten opzicht van Wouter Klinkhamer de winnaar in de Persoonlijke Vaardigheden categorie.
Liefde en Relaties

Wouter Klinkhamer 10.17 Punten

Wouter Klinkhamer scoort 10.17 punten in relatie tot Kristian Van Eijkelenburg op Liefdes en Relatie gebied. 10.17 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Wouter Klinkhamer en Kristian Van Eijkelenburg zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 75.54 punten heeft Kristian Van Eijkelenburg met gemak gewonnen van Wouter Klinkhamer in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: