Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Kurt Bruning vs Vivianne Vetter
Werk & Geld

Vivianne Vetter 65.57 Punten

VIVIANne Vetter scoort 65.57 punten in relatie tot Kurt Bruning in de categorie Werk en Geld. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen VIVIANne Vetter en Kurt Bruning op financiel gebied.

Met een verschil van 49.11 punten is VIVIANne Vetter de ten opzicht van Kurt Bruning de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat VIVIANne Vetter de leiding geeft over Kurt Bruning.
Persoonlijke Vaardigheden

Kurt Bruning 14.14 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Kurt Bruning 14.14 punten in relatie tot VIVIANne Vetter. Het aantal van 14.14 punten redelijk laag.

Vivianne Vetter 10.41 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort VIVIANne Vetter 10.41 punten in relatie tot Kurt Bruning. Het aantal van 10.41 punten redelijk laag.

Met 3.73 punten verschil scoort Kurt Bruning net iets beter dan VIVIANne Vetter in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Vivianne Vetter 66.6 Punten

VIVIANne Vetter scoort 66.6 punten in relatie tot Kurt Bruning in de categorie Liefdes en Relatie. Er is een sterke aantrekkingskracht tussen VIVIANne Vetter en Kurt Bruning.
Met 3.22 punten verschil scoort VIVIANne Vetter net iets beter dan Kurt Bruning op Liefdes en Relatie gebied.
Bekijk ook de Combats tussen: