Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Laurens Balcaen vs Marjon Kuijsters
Werk & Geld

Marjon Kuijsters 9.5 Punten

In de categorie Werk en Geld scoort Marjon Kuijsters 9.5 punten in relatie tot Laurens Balcaen. Het aantal van 9.5 punten is vrij weinig. In Financieel opzicht zal er geen chemie tussen Marjon Kuijsters en Laurens Balcaen zijn.

Met een verschil van 48.94 punten is Laurens Balcaen de ten opzicht van Marjon Kuijsters de winnaar in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Laurens Balcaen de leiding geeft over Marjon Kuijsters.
Persoonlijke Vaardigheden

Laurens Balcaen 61.69 Punten

Laurens Balcaen scoort 61.69 punten in relatie tot Marjon Kuijsters in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Marjon Kuijsters 13.32 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Marjon Kuijsters 13.32 punten in relatie tot Laurens Balcaen. Het aantal van 13.32 punten redelijk laag.

Met een verschil van 48.37 punten is Laurens Balcaen ten opzichte van Marjon Kuijsters de winnaar in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Marjon Kuijsters 13.09 Punten

Marjon Kuijsters scoort 13.09 punten in relatie tot Laurens Balcaen op Liefdes en Relatie gebied. 13.09 punten is vrij weinig. De aantrekkingskracht tussen Marjon Kuijsters en Laurens Balcaen zal niet heel sterk zijn.
Met een verschil van 22.02 punten scoort Marjon Kuijsters slechter dan Laurens Balcaen in de Liefdes en Relatie categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: