Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Laurien Van Driessche vs Robert Gouma Wolvega
Werk & Geld

Robert Gouma Wolvega 31.82 Punten

Robert Gouma Wolvega scoort 31.82 punten in de categorie Werk in Geld in relatie tot Laurien Van Driessche. Volgens de berekening is er een zekere aantrekkingskracht op financiel gebied tussen Robert Gouma Wolvega en Laurien Van Driessche zijn.

Met een duidelijk verschil van 56.4 punten is Laurien Van Driessche de ten opzicht van Robert Gouma Wolvega in de categorie Werk en Geld. Het ligt volgens de berekening voor de hand dat Robert Gouma Wolvega de werknemer is van Laurien Van Driessche.
Persoonlijke Vaardigheden

Laurien Van Driessche 84.92 Punten

Laurien Van Driessche scoort 84.92 punten in relatie tot Robert Gouma Wolvega in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Robert Gouma Wolvega 1.69 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Robert Gouma Wolvega 1.69 punten in relatie tot Laurien Van Driessche. Het aantal van 1.69 punten behoorlijk laag.

Met een verschil van 83.23 punten wint Laurien Van Driessche met gemak van Robert Gouma Wolvega in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Robert Gouma Wolvega 26.99 Punten

In de categorie Liefdes en Relatie scoort Robert Gouma Wolvega 26.99 punten in relatie tot Laurien Van Driessche. De aantrekkingskracht tussen Robert Gouma Wolvega en Laurien Van Driessche is er maar zal niet heel erg sterk zijn.
Met een verschil van 15.43 punten scoort Robert Gouma Wolvega beter dan Laurien Van Driessche op Liefdes en Relatie gebied dan Laurien Van Driessche.
Bekijk ook de Combats tussen: