Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Leiden Sedney Jeffrey vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 7 Punten

In relatie tot leiden Sedney Jeffrey scoort Patricia IJsseldijk 7 punten tot in de categorie Werk en Geld. Het aantal van 7 punten weinig. Financieel gezien zal Patricia IJsseldijk zich niet erg aangetrokken voelen tot leiden Sedney Jeffrey.

Het ligt volgens de berekening voor de hand dat leiden Sedney Jeffrey de leiding geeft over Patricia IJsseldijk. Met een verschil van 43.08 punten is leiden Sedney Jeffrey de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de categorie Werk en Geld.
Persoonlijke Vaardigheden

Leiden Sedney Jeffrey 19.82 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort leiden Sedney Jeffrey 19.82 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 19.82 punten redelijk laag.

Patricia Ijsseldijk 17.21 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Patricia IJsseldijk 17.21 punten in relatie tot leiden Sedney Jeffrey. Het aantal van 17.21 punten redelijk laag.

Met 2.61 punten verschil scoort leiden Sedney Jeffrey net iets beter dan Patricia IJsseldijk in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 75.44 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 75.44 punten in relatie tot leiden Sedney Jeffrey in deze categorie. Volgens de berekeningen is er een vrij sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en leiden Sedney Jeffrey.
Met een verschil van 74.2 punten heeft leiden Sedney Jeffrey duidelijk verloren van leiden Sedney Jeffrey in de Liefde en Relaties categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: