Welkom op NameCombat. Geef 2 namen op en ga de battle aan!
Advertentie
Leila Seddiki Rotterdam vs Patricia Ijsseldijk
Werk & Geld

Patricia Ijsseldijk 62.58 Punten

Er is een sterke aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Leila Seddiki Rotterdam op financiel gebied. Patricia IJsseldijk scoort 62.58 punten in relatie tot Leila Seddiki Rotterdam in de categorie Werk en Geld.

Met 32.38 punten verschil is Leila Seddiki Rotterdam de ten opzicht van Patricia IJsseldijk de winnaar in de Werk en Geld categorie.
Persoonlijke Vaardigheden

Leila Seddiki Rotterdam 9.7 Punten

In de categorie Persoonlijke vaardigheden scoort Leila Seddiki Rotterdam 9.7 punten in relatie tot Patricia IJsseldijk. Het aantal van 9.7 punten behoorlijk laag.

Patricia Ijsseldijk 28.37 Punten

Patricia IJsseldijk scoort 28.37 punten in relatie tot Leila Seddiki Rotterdam in de categorie Persoonlijke Vaardigheden.

Met een verschil van 18.67 punten scoort Patricia IJsseldijk beter dan Leila Seddiki Rotterdam in de categorie persoonlijke vaardigheden dan Leila Seddiki Rotterdam.
Liefde en Relaties

Patricia Ijsseldijk 53.91 Punten

De aantrekkingskracht tussen Patricia IJsseldijk en Leila Seddiki Rotterdam zal waarschijnlijk behoorlijk sterk zijn. In de categorie Liefdes en Relatie scoort Patricia IJsseldijk 53.91 punten in relatie tot Leila Seddiki Rotterdam.
Met een verschil van 34.55 punten verliest Leila Seddiki Rotterdam van Patricia IJsseldijk in deze categorie.
Bekijk ook de Combats tussen: